Zapraszamy na forum Aishwaryi Rai i nie tylko
O tak Ash we wszystkim pięknie wygląda:) To z tymi płatkami róż jest takie..... cóż..... takie magiczne
Ogólnie świetnie zrobiona jest ta sesja, widać, że dobry fotograf. Mi najbardziej przypadło do gustu pierwsze i trzecie zdjęcie od góry, ale te z płatkami też jest bardzo ładne.
No, śliczne:) A tutaj oficjalna strona longinesa, jak ktoś nie wiedział http://www.longines.com
Aishwarya napisał:
No, śliczne:) A tutaj oficjalna strona longinesa, jak ktoś nie wiedział
http://www.longines.com
Jak dacie na główną stronę zegarków Longines, a potem u góry zakładkę personalities zobaczycie którzy aktorzy/aktorki reklamują tę markę w swoich krajach, jest tam również Aishwarya Rai-Bachchan, najbardziej mi się podoba w czerwonym sari, może dlatego, że lubię tradycyjne stroje, ale na wszystkich zdjęciach wyszła super.
Hinduskie stroje są super! Tak mi też się Ash najbardziej podoba w czerwonym sari. Ona jak ma sari to najczęściej czerwone. Już to nie raz zauważyłam. Ładniej jej w czerwonym tak ją ożywia:D. A zresztą w czym jej nie ładnie...
wOw..Boska reklama!
A zdj. piękne! Aish jak zawsze cudownie!
Hm wszyscy biją się o Ash żeby tylko zagrała w ich reklamach:D Nie no mało widziałam żeby jakakolwiek gwiazda grała tak często w reklamach jak Ash:). Chyba że jestem ślepa...
A reklama cudna.
Rzeczywiście. U nas zazwyczaj trwają nie raz kilka sekund a w Indiach nie raz parę minut....
Reklama mówi sama za siebie
Zdjęcia a zwłaszcza te biało czarne jest bardzo typowe
Świetna reklama!
Aish wygląda przepięknie! Cudownie! ;*
Hm.. jeszcze dotąd lubiłam najbardziej reklamy z loreala teraz coraz bardziej lubię z Longinesa:)
Aishwarya napisał:
Hm.. jeszcze dotąd lubiłam najbardziej reklamy z loreala teraz coraz bardziej lubię z Longinesa:)
Mi się najbardziej podobały reklamy klejnotów firmy Nakshatra, były takie tajemnicze i pełne czaru.
Szkoda, że Aishwarya już tego nie reklamuje.
Ta reklama jest chyba sławna Wchodzę dziś na kozaczek.pl, a tam na głównym news o Aishwaryi i tej reklamie
Fajnie, że w Polsce coraz więcej o niej piszą.
Są kolejne zdjęcia z tej reklamy:
Antara mam pytanko jak mam jakieś zdjęcia z poprzednich lat to mogę dodać tutaj czy mam nowy wątek zakładać?
Sari napisał:
Antara mam pytanko jak mam jakieś zdjęcia z poprzednich lat to mogę dodać tutaj czy mam nowy wątek zakładać?
lepiej załóż nowy wątek i w nim napisz rok produkcji jak znasz
chyba, że posiadasz po jednym zdjęciu z paru lat z reklam tej samej "firmy" to załóż nowy wątek i nad każdym zdjęciem podaj w wątku rok.
Oki dziękuję
Jeszcze poszukam roku ,bo nie jestem pewna, Ale to są chyba dwa zdjęcia ,więc nie ma sensu zakładać nowego wątku
Ale i tak dzięki
Bardzo podoba mi się taka elegancka a zarazem beztroska Aish w płatkach róż.